Niz prugu Jelena Nedić Domaći pisci

Niz prugu

Jelena Nedić

Jelena Nedić Niz prugu

0

249.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Da li postoji izbor kada je telo jedino što preostaje?

Gledao sam jednom neku naučnu emisiju. Ono što je ljudskom oku delovalo čisto stavili su pod mikroskop koji je pokazao milione bakterija kako gamižu jedna preko druge. Nevidljiva prljavština. Štroka gora od one koja se vidi. I ti pripadaš tom svetu u kom se sve što može da pokvari privid o savršenstvu gura pod tepih, zataškava, ućutkuje.

U nameri da napiše roman, novinar crne hronike kreće u potragu za istinom o mladoj prostitutki. Vođen njenim dnevnikom i svedočenjima nekolicine bliskih joj ljudi, on do te mere postaje zaintrigiran pričom ove mlade žene da se i sam u nju upliće.

Niz prugu je roman o devojci koja se sticajem životnih okolnosti našla u svetu kriminala i prostitucije. Tražeći pravu ljubav i način da pobegne iz teške materijalne situacije, glavna junakinja postaje žrtva surove trgovine ljudima i zatočenica podzemlja u kojem se ljudski život tretira kao roba.

Duboko potresan, ovaj roman čitaocu neće dozvoliti da skrene pogled pred bolnim društvenim problemima podsećajući ga da su istrajnost, saosećajnost i nada svima neophodni. 

Kategorije

Domaći pisci Drama

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2497-8

Cena štampanog izdanja: 499.00 RSD

Broj strana: 184

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari