Obična glupava ljubavna priča

Kejtlin Dojl

0

599.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Savršena knjiga za nepopravljive romantike.

Šta se dogodi kad se na godišnjici mature sretnu filmska scenaristkinja romantičnih komedija koja ne veruje u ljubav i advokat za razvode koji u ljubav veruje?

Moli Marks radi za holivudsku industriju – piše scenarije romantičnih komedija. Naravno da je odavno skapirala da je romantika biznis. Samo je jednom bila dovoljno naivna da se zaljubi i to u srednjoj školi kada se zacopala u Seta, kojeg otad nije videla.

Set Rubinstajn je jedan od najuspešnijih advokata za razvode u Čikagu. Uprkos svom poslu on veruje u ljubav i to onu veliku, sudbinsku, sa velikim slovom Lj. Ali nema sreće. Imao je mnogo površnih veza, loših sastanaka i nije vredelo. Set zna da je jedinu srodnu dušu upoznao u srednjoj školi. To je Moli Marks, prva devojka koju je imao i koja mu je slomila srce.

Kada na nagovor prijatelja Moli pristane da ode na Floridu gde se održava petnaestogodišnjica njene mature, neizbežno sreće Seta. Nakon previše martinija njih dvoje će se opkladiti: moraju da predvide sudbinu pet parova koji su došli na okupljanje. Posle pet godina videće se ko je bio u pravu i odaće mu se priznanje da se razume u ljubav. Samo što tu postoji i jedna začkoljica, peti par su Moli i Set.

Moli uverava Seta da su oni beznadežan slučaj, a Set joj obećava da će se ona ludo zaljubiti u njega. Ona ga ne shvata ozbiljno. On ima pet godina da joj dokaže suprotno.

Zarazno duhovita, seksi, vedra i nežna kao što svaka savršena romantična komedija i treba da bude, Obična glupava ljubavna priča pravi je poklon za sve one koji veruju u ljubav, čak i ako to nikad ne bi priznali.
 

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2024-05-30

ISBN: 978-86-521-5214-8

Cena štampanog izdanja: 1199.00 RSD

Broj strana: 376

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari