Odluka Nikolas Sparks Ljubavni
Nikolas Sparks Najbolje od mene

0

399.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Nikolas Sparks već godinama oduševljava čitaoce svojim izuzetnim romanima. Sada je svoj nenadmašni talenat iskazao u novoj priči o pronađenoj i izgubljenoj ljubavi i odlukama koje, nadamo se, nikada nećemo morati da donosimo.

Travis Parker ima sve što čovek može poželeti – dobar posao, odane prijatelje, čak i kuću na obali u gradiću u Severnoj Karolini. Potpuno uživa u dobrom životu, gajeći nejasno uverenje da bi ozbiljna veza sa ženom samo sputala njegov način života. Sve dok mu prva susetka ne postane Gabi Holand.

Uprkos pokušajima da bude ljubazan, Gabi izgleda ima nešto protiv njega. Ipak, nova susetka ga neodoljivo privlači i Travisova upornost će ih oboje odvesti na put koji ni jedno ni drugo nisu mogli predvideti. Obuhvatajući uzbudljive godine početka ljubavi, bračnog i porodičnog života, Odluka nas na kraju dovodi do najbolnijeg pitanja – dokle treba ići da bi se održala nada u ljubav?

„S vremena na vreme naiđete na sjajnu knjigu koja na prvi pogled izgleda kao mnoge druge, ali kada je pročitate, začudi vas vrednošću koju u sebi krije.“ New York Sunday Post

„Priče Nikolasa Sparksa su podsetnik kakvog muškarca bi svaka žena želela da ima.“ Heat

Kategorije

Film Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-1226-5

Cena štampanog izdanja: 799.00 RSD

Broj strana: 265

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari