Pavelićev testament

Dejan Lučić

Dejan Lučić Vladari iz senke - Tom II

0

699.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Zavera protiv srpskog naroda u NDH.

Dvojica britanskih agenata Pavelić i Tito bili su na istom zadatku koji se i danas realizuje – uništavanje pravoslavaca: Rusa, Srba i „Ukrajinaca“.

Ko je naručilac genocida?

Oni čija imena niko ne sme da izgovori! Hrabriji vas upućuju na pravi trag rečenicom: „Pratite trag novca i doći ćete do okultne satanističke oligarhije.“ Dodajem: ona vlada londonskim Sitijem i njujorškim Volstritom.

Sve revolucije, građanski ratovi, kao i svetski ratovi pokreću se pomoću mnogo novca, koji se daje agentima od uticaja. Navodim njihova imena i kada su ih moćnici iz senke regrutovali ili preuzeli: Hitler 1912, Lenjin i Trocki 1917, Musolini 1917, Horti 1918, Pavelić 1926, Tito 1928, Bandera 1929…

Dodajem i činjenicu da je Tito 1939. primljen u masonsku ložu Konkordija, u Londonu, zajedno sa dvojicom agenata MI-6, Kardeljem (Kardelijem) i Bakarićem (Kupferštajnom). Garant svoj trojici bio je mason visokog stepena Vladimir Velebit, koji je celog svog života bio kreator spoljne politike Jugoslavije.

Pavelićev testament prvi put je objavljen još davne 1990. godine, kada se to još nije smelo. Otkrivajući dotada skrivane istorijske činjenice, on je bio upozorenje za budućnost, koje, nažalost, Srbi nisu shvatili, pa nam se ono o čemu knjiga govori događa i sada. Setite se Tuđmanovog progona Srba i pomislite na novu, Kurtijevu „Oluju“, koja je u pripremi. Posle toga slede egzodus Srba iz „Sandžaka“, otimanje Vojvodine…

Pavelićev testament je knjiga koja se pažljivo čita, a onda ostavlja deci i unucima – kako bismo zaustavili rastakanje srpskog narodnog bića i pokušali da promenimo srpski usud.

Moj recept za čitanje: dva do tri puta dnevno po sat vremena, uz hladnu kafu i hladnu glavu.

Vaš istraživač tajni,
Dejan Lučić

Kategorije

Domaći pisci Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2024-01-05

ISBN: 978-86-521-4955-1

Cena štampanog izdanja: 1399.00 RSD

Broj strana: 424

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari