Persi Džekson i bogovi Olimpa I Rik Riordan Fantastika

Persi Džekson i bogovi Olimpa I

Rik Riordan

Rik Riordan Persi Džekson i bogovi Olimpa I

5

399.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Persi Džekson će po ko zna koji put biti izbačen iz škole. Međutim, to nije njegov najveći problem. Čudovišta iz grčkih mitova i bogovi Olimpa kao da su rešili da se sa stranica Persijevih udžbenika presele u njegov život i da ga zagorčaju. Da sve bude još gore, on je neke od njih mnogo naljutio. Ukradena je Zevsova vrhovna munja, a Persi je glavni osumnjičeni.

Sada on i njegovi prijatelji imaju samo deset dana da pronađu i vrate Zevsovo oružje na Olimp i tako umire bogove. Međutim, da bi uspeo u potrazi, Persi neće morati samo da uhvati pravog lopova: moraće da se upozna i pomiri sa ocem koji ga je napustio, da reši zagonetku Proročišta, koje ga upozorava da će ga jedan prijatelj izdati, i da razotkrije zaveru koja preti moćnim bogovima.

„Zabavna i uzbudljiva priča o herojstvu, koja nas tera da razmislimo o realnosti našeg sveta, avantura koja uz mitološka bića i srčane junake u centar zbivanja stavlja porodicu, prijateljstvo i odanost. “ — Kirkus Reviews

„Knjiga godine!“ – School Library Journal 

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2608-8

Cena štampanog izdanja: 799.01 RSD

Broj strana: 368

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Vesić A.

5

16.11.2022

✒️

Jedna od zanimljivijih knjiga za sve uzraste. Pogledao sam film koji je zasnovan po istoimenom prvom delu. Nije ni upola dešavanja predstavljeno kao što je u knjizi. Sažeto je jako, što je i logično da je knjiga opširnija. Vredi pogledati i film, ali nakon pročitane knjige.

0

0

User pic

Vesić

5

03.09.2020

Prelepo

Prelepo

0

0