Potraga za ljubavlju

Nensi Mitford

4

449.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Jedan od najneobičnijih, najduhovitijih i najbritkijih romana o ljubavi i odrastanju.

Obe smo, razume se, bile zaljubljene, ali u ljude koje nikad nismo upoznale; Linda u princa od Velsa, a ja u jednog debelog, zajapurenog, sredovečnog farmera kog sam povremeno viđala kad projaše kroz Šenli. Te ljubavi su bile snažne i bolno slatke; one su nam okupirale sve misli, ali mislim da smo dopola shvatale da će ih s vremenom smeniti pravi ljudi.

O ta monotonija iščekivanja da se odraste! Čeznući za ljubavlju, opsednute venčanjima i seksom, Linda, njene sestre i sestra od tetke Fani budno motre nadajući se savršenom voljenom muškarcu.

Međutim, pronaći pravog mnogo je teže nego što je ijedna sestra zamišljala. Linda će prvo istrpeti brak sa uštogljenim torijevskim poslanikom u parlamentu, a potom i sa naočitim i sumorno ozbiljnim komunistom pre nego što pronađe istinsku ljubav u ratom zahvaćenom Parizu.

„Dražesna priča o šašavoj ali šarmantnoj devojci i njenoj ekscentričnoj porodici, koja će vam pomoći da i sami otkrijete da li ste samo zaljubljeni ili volite.“
– New York Times

„Remek-delo! Potraga za ljubavlju je jedna od najsmešnijih ozbiljnih knjiga ikada napisanih.“
– Times

„Čisto blaženstvo.“
– Daily Mail

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2022-06-11

ISBN: 978-86-521-4542-3

Cena štampanog izdanja: 899.00 RSD

Broj strana: 264

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

ntsristic6336

4

14.03.2024

Potraga za ljubavlju

Veoma neobičan roman. Na momente duhovit, na momente deluje kao petparačke priča, a onda dobija neočekivanu težinu i postaje dirljiv

0

0