Povratak Nikolas Sparks Drama Ljubavni

Povratak

Nikolas Sparks

Nikolas Sparks Najbolje od mene

5

499.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Trevor Benson nikad nije nameravao da se vrati u Nju Bern u Severnoj Karolini. Radio je u Avganistanu kao ortopedski hirurg sve dok jednog dana ispred bolnice nije eksplodirala minobacačka granata. Zadobivši teške povrede, vratio se u domovinu, a trošna, drvena kućica koju je nasledio od dede izgleda mu kao dobro mesto za oporavak, baš kao i bilo koje drugo.

U Nju Bernu brine o dedinim voljenim košnicama i priprema se za drugu specijalizaciju na fakultetu. Kada sretne Natali Masterson, zamenika šerifa, neplanirano će se kod njega probuditi osećanja koja ne može da ignoriše. Iako je očigledno da je i on njoj drag, Natali je povremeno neočekivano veoma suzdržana prema njemu. Trevor počinje da se pita šta je uzrok takvom njenom ponašanju.

U život mu ulazi još jedna tajnovita osoba, tinejdžerka Kali koja živi u obližnjem kampu za prikolice. Tvrdeći da joj je sedamnaest godina, ona radi u prodavnici mešovite robe i izbegava društvo. Otkrivši da se svojevremeno sprijateljila s njegovim dedom, Trevor se nada da Kali može da rasvetli misteriozne okolnosti pod kojima je njegov deda umro, ali ona nudi skromne nagoveštaje sve dok se ne ispostavi da je Kalina prošlost isprepletena sa starčevom smrću više nego što je Trevor mogao da pretpostavi.

U nastojanju da otkrije Nataline i Kaline tajne, Trevor će naučiti šta zaista znače ljubav i opraštanje... i da se u životu, da bismo krenuli dalje, često moram vratiti na mesto gde je sve počelo.

„Veoma mudar, novi Sparksov roman podseća nas da smo svi ’samo ljudi’, skloni greškama i nesavršeni. Snažne emocije obuzeće vas već od prvih stranica.“ – Popsugar

Kategorije

Drama Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2021-03-22

ISBN: 978-86-521-4094-7

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 325

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Mala crna

5

25.12.2022

Odličan!

⭐⭐⭐⭐⭐

0

0

User pic

ignjatovicdarko776300

5

17.05.2021

Americki happyend

Opustajuca, zanimljiva u momentima napeta, nepredvidiva. Sve u svemu, klasicna americka prica sa srecnim krajem.

0

0

User pic

dusicaboskovic

5

14.04.2021

Povratak

Lepa i vrlo zanimljiva...

0

0