Robovi žudnje Eli Gilić Domaći pisci

Robovi žudnje

Eli Gilić

Eli Gilić Robovi žudnje

5

299.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Bodler, Raspućin, Ana Karenjina, Julija, Romeo, Ofelija, Hamlet, Polina, Dostojevski, Žorž Sand, Šopen, Nensi, Sid, Rahela, Van Gog, Arto, M. Iskjerdo, Nora, Džojs, Lorka, Dali.

Kako će Raspućin grehom pročistiti ruske plemkinje, u šta će se pretvoriti strast ljubavnika iz Verone, kako će se Ofelija i Hamlet nositi sa zatočeništvom, zašto se Fjodor pokorava neumoljivoj Polini, kakva bolest razjeda Sandovu i Šopena, kako će Nensi i Sid izaći iz veštačkih rajeva, u kakvoj su vezi bordel, usamljenost i Van Gog, zašto Džojs drhti pred susret s Norom, kako će Dali reagovati na vest o Lorkinom odlasku... Veliki pisci, književni likovi, slikari i kompozitori, zatočeni u svetovima raspusne seksualnosti, ostvaruju najbizarnije fantazije, ali i ispaštaju grehove i neutaživo žude za ispunjenjem i ljubavlju. Obuhvatajući ogroman raspon strasti, od sadističke samoispunjenosti, ropskog podređivanja i orgijastičke pomame do ustreptalosti ljubavnika mučenog krivicom ili tuge i nežnosti žene koja čezne, ove priče imaju moć da čitaoca istovremeno zapanje opscenostima i brutalnošću, ali i zanesu nesvakidašnje uzbudljivim pripovedanjem i nijansiranjem emocija.

Delo bez premca u žanru eksplicitne erotske književnosti koje žestinom nesputanog jezika, senzualnošću atmosfere i finoćom majstorskog vođenja priče pruža neponovljivo iskustvo vrhunskog književnog sladostrašća.

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2002-4

Cena štampanog izdanja: 599.01 RSD

Broj strana: 216

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

Niko Lina

5

31.07.2021

:)

Sjajne price. Erotski zanr u osvjezavajucem i nesvakidasnjem obliku. Pozelila sam posjedovati i stampano izdanje:)

0

0