Sa svakim dahom Nikolas Sparks Drama

Sa svakim dahom

Nikolas Sparks

Nikolas Sparks Najbolje od mene

5

399.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Koliko dugo može da opstane jedan san?

U najlepšoj romantičnoj tradiciji Beležnice i Noći u Rodanteu, Nikolas Sparks ovog puta priča o slučajnom susretu koji će za dvoje potpuno različitih ljudi postati životna mera ljubavi.

Houp Anderson se nalazi na prekretnici. Sa trideset šest godina, i dalje je u dugogodišnjoj vezi sa momkom, hirurgom ortopedom, a braka još nema na vidiku. Istovremeno, njenom ocu je nedavno dijagnostikovana teška neurološka bolest, te Houp odlučuje da provede nedelju dana odmora na Sanset Biču, ostrvcu u Severnoj Karolini, kako bi pripremila porodični letnjikovac za prodaju i ujedno pretresla neke teške odluke koje se tiču budućnosti.

Tru Vols nikada nije bio u Severnoj Karolini, ali ga je na Sanset Bič dozvalo pismo čoveka koji tvrdi da je njegov otac. Odrastao u Zimbabveu i već godinama zaposlen kao vodič na safarijima, Tru se nada da će razmrsiti bar neke tajne koje okružuju detinjstvo i mladost njegove majke, te vratiti sećanja koja su iščilela nakon njene prerane smrti.

Kada im se putevi ukrste, Houp i Tru će osetiti nekakvu čudnu povezanost, istovremeno i i nedokučivu… ali u vrtoglavim danima što će uslediti njihova osećanja moraće da uzmaknu pred izborima koji postavljaju porodicu iznad lične sreće, a to će biti razorno po oboje…

Slikajući bolna kajanja koja donosi život, ali i neugasivu nadu, roman Sa svakim dahom istražuje bezbrojna lica ljubavi koja zahtevaju od nas najdublju odanost – i postavlja pitanje koliko dugo može da opstane jedan san?

www.nicholassparks.com

Kategorije

Drama Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-3253-9

Cena štampanog izdanja: 799.00 RSD

Broj strana: 312

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Biljaaa

5

10.09.2021

zanimljiva

Zanimljiva knjiga, lako se cita, vuce vas do kraja i drzi paznju...

0

0

User pic

dusicaboskovic

5

14.04.2021

Pretuzna

Klasicna Sparksova prica,kako sam se samo rasplakala pred kraj...

0

0

User pic

Fallen angel

5

29.10.2020

Prelepa knjiga, ostavila je veoma jak utisak na mene. Vuče vas da je čitate, da saznate šta će se desiti sa glavnim junacima. Priča o pravoj ljubavi koja je večna. ❤

0

0