Smrt na Nilu Agata Kristi Trileri

Smrt na Nilu

Agata Kristi

Agata Kristi Jednim prstom

5

399.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Slučajevi Herkula Poaroa.

Agata Kristi je najobjavljivanija autorka svih vremena. Jedino Biblija i Šekspirov opus premašuju ukupni tiraž njenih dela – prodato ih je milijardu na engleskom jeziku i još milijardu u prevodu na stotinu drugih jezika.

Smrt na Nilu, raskošna priča o ljubavi, izdaji i ubistvu, jedna je od najčuvenijih i najomiljenijih knjiga Agate Kristi. Za ovaj roman crpila je nadahnuće iz svojih putovanja po Egiptu na kojima je prikupljala geografske i istorijske pojedinosti.

Spokoj krstarenja Nilom poremetilo je otkriće da je Linet Ridžvej ustreljena u glavu. Bila je mlada, elegantna i lepa. Devojka koja je imala sve... dok nije izgubila život. Herkul Poaro priseća se ranije izjave jedne saputnice: „Želim da joj prislonim cev mog lepog malog pištolja uz glavu i onda da naprosto povučem obarač.“ No, u ovim egzotičnim predelima ništa nije tačno onako kako izgleda. 

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-3126-6

Cena štampanog izdanja: 799.00 RSD

Broj strana: 306

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

sv

5

23.04.2022

Resko

Lično mislim da je ovo jedna od mojih najboljih knjiga „s putovanja po inostranstvu“ - napisala je Agata. A ja zaboravim na njen stil. Neposredno, tračerski, neprimjereno i promišljeno. Šta više? p. s. prefinjen prevod

0

0

User pic

nina.k.stories

5

23.03.2022

Zanimljivo kao i uvek

Do kraja drži pažnju.

0

0