Šta žene žele Isidora Bjelica Domaći pisci

Šta žene žele

Isidora Bjelica

Isidora Bjelica Dama iz Monaka

5

399.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

U osnovi ženske čežnje je da pronađe barem jednu osobu koja će joj pomoći da se ne oseća tako prokleto sama na ovoj planeti. To je ona dubinska potreba duše da se sakrije u zagrljaj druge duše i da zna da je u opštoj laži i prolaznosti ovog sveta taj zagrljaj neko utočište od svih nesreća, sunovrata i tuge. 


Knjiga Šta žene žele nastala je kao odgovor na brojna pisma u kojima su mi se čitateljke decenijama ispovedale i tražile odgovore na pitanja o ljubavi, strasti, braku, o seksu, sreći i svemu onom što se prećutkuje. Ispovedale su mi se jer su znale da za mene nema zabranjenih tema... Posle sedam godina edukacije pronašla sam odgovore na pitanja smisla ove večne ljubavne igre između muškaraca i žena, i saznanja potpuno suprotna od onih kojima su nas učili... Naoružana novim iskustvima i tehnikama, iznova sam se u svim tim pismima suočila sa istim večnim pitanjima i dilemama, ali sada ne samo kao žena koja je rušila tabue i govorila ono što drugi ne smeju, već i profesionalno, kao sertifikovani dualni terapeut, koji bez cenzure daje nove odgovore na pitanje šta žene zaista žele.

Nadam se da će ovaj mali priručnik pomoći ženama da na lakši način prežive i prevaziđu kolektivne i lične destruktivne navike i da se otisnu u carstvo svojih istinskih želja.

Vaša Isi

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2019-09-19

ISBN: 978-86-521-3486-1

Cena štampanog izdanja: 799.00 RSD

Broj strana: 192

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

sandra.grujic

5

19.01.2021

Psiholoska knjiga

Knjiga koja ce da nas naterati da se zapitamo o nasem zivotu. Da razmisljamo. Da promenimo neke aspekte. Da dobijemo odgovore na neka pitanja.

0

0