Susret pod neobičnim okolnostima Vladan Matijević Domaći pisci

Susret pod neobičnim okolnostima

Vladan Matijević

Vladan Matijević Susret pod neobičnim okolnostima

0

349.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Dobitnik Ninove nagrade.

Njena ljubav je nerazumna, njena vera nakaradna, ali od oružja ništa drugo nema...


Ana Žeželj je i 9. jul 2015. godine nameravala da proživi na uobičajen način: pušeći cigarete, pijuckajući pivo i čekajući da zazvoni telefon, da joj se napokon javi Marjan, nestao pre više od pola veka.

Taj dan je, međutim, od ranog jutra drugačiji i po mnogo čemu nagoveštava da joj može biti poslednji. U grudima oseća bol, a baš tada otkriva da zagrobni život i onostrane sile stvarno postoje, i u svom kupatilu vidi biće s pepeljastim krilima.

Da li zaista počinje groteskni i strašni rat između demona i anđela s kojim se sprijateljila, da li Ana zaista u tramvaju kod Đerma ponovo sreće ljubav svog života, ili su obe uzbudljive priče samo plod njene bogate uobrazilje?

Susret pod neobičnim okolnostima je nesvakidašnji roman o ljubavi i veri, o posrnulom anđelu i demonima, o poimanju sudbinskog i nebeskog. Vladan Matijević je još jednom pokazao zašto njegove knjige dobijaju najznačajnije književne nagrade, zašto o njima pišu najznačajniji književni kritičari, zašto se toliko čitaju i prevode na strane jezike. Njegov roman Susret pod neobičnim okolnostima svakako je još jedna potvrda da postoje autori sposobni da čitaocu prirede nezaboravnu svečanost. 

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2264-6

Cena štampanog izdanja: 699.00 RSD

Broj strana: 200

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari