Tajni život glavnih junakinja

Kler Vigarelo

4

649.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

„Pođi sa mnom, boli nas uvo za sve, ceo svet je naš!“

Silvi ima trideset osam godina, izuzetno je stidljiva, ima višak kilograma, dva sina tinejdžera, muža koji vodi bitku s firmom iz koje je otpušten, i ne tako težak posao na kome bi volela da se istakne. Stvari počinju da se komplikuju kad načuje da joj preti otkaz, stoga se pravi da je prezaposlena i stalno nešto kucka za računarom. Tako će se roditi lik Šarlot, zanosne zavodnice koja koristi svoj erotski potencijal da se osveti muškarcima koji su je povredili u prošlosti. Njen lik sve više opseda Silvi koja ne može da prestane da piše… Neobičnim spletom okolnosti Silvi dobija poslovnu ponudu od jednog izdavača, a njen život skreće u neočekivanom pravcu.

Urnebesno duhovit, pitak i razoružavajući roman Kler Vigarelo govori o svemu o čemu maštamo: da pobegnemo od svakodnevice, postanemo popularne i omiljene, s bankovnim računom koji se puni zahvaljujući hobiju preraslom u ozbiljan poslovni poduhvat. Silvi dirljivo liči na sve nas zbog čega se ova knjiga čita bez zastajkivanja i sa velikim osmehom na licu.

„Trijumfalna pripovest koja podeća na najbolje holivudske komedije.“
– Libération

„Duhovita i dirljiva knjiga o ženi koja preko noći postaje šampionka u pisanju erotskih romana.“
– Biblioteca

„Živopisna i radosna priča.“
– Version Femina

„Komično, dirljivo i inteligentno.“
– L'avenir

Kategorije

Drama Čiklit

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2023-12-03

ISBN: 978-86-521-4871-4

Cena štampanog izdanja: 1299.00 RSD

Broj strana: 409

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

aleksandra_denic

4

20.01.2024

Zanimljiva knjiga

Silvi je pomalo iritantan lik ali da li zato sto je naporna, smotana, mutava, cutljiva, nesnadjena... ili zato sto me podseca na mene? Uglavnom, preporuka za knjigu.

0

0