Trikovi prodaje Dragan Jovanović Biznis i ekonomija

Trikovi prodaje

Dragan Jovanović

Dragan Jovanović Kako dramatično povećati sopstvenu prodaju

5

300.00 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Trikove moraš da uvežbavaš svakodnevno, kao i svi veliki mađioničari. To se zove priprema.

Učio si, učiš i učićeš zanat od najvećih magova u ovom poslu. To se zove edukacija.

Postavi scenu da izgleda veličanstveno iz svakog ugla. To je uvertira. Moraš da izgledaš upečatljivo i prepoznatljivo na sceni. To je imidž.

Tvoji trikovi, koje izvodiš na sceni, su tvoja prezentacija, a tvoji kupci nestrpljiva publika. Kao svaki uspešni mađioničar i ti imaš svoje rekvizite, asistente i pomoćnike, njima se besprekorno služiš. Znaš koji od njih i kom trenutku treba da upotrebiš. Tvoje karte, mala arkana, su svedočanstva zadovoljnih kupaca, a velika arkana su preporuke koje od njih dobijaš. Adutima se služiš kako bi pokazao kupcu da ti je stalo do njega. To ga impresionira! Ređaju se trikovi: zec iz šešira, predmet koji nestaje, devojka koja lebdi… To je prezentacija proizvoda.

Ali, sada je vreme za prestiž, veliko finale. Trik bez toga nije trik, već obična vašarska predstava. Zaključivanje prodaje! Aplauz, stojeće ovacije! Publika je u transu, spremna da se zakune da si izveo pravu magiju i oterao sve mračne sile sa scene i njihove živote učinio lepšim, boljim, ispunjenijim i svrsishodnijim. Dao si im vrednost. Dao si im nadu, želju, ostvario snove! Dao si im magiju! Prodajnu magiju.

Svidelo ti se ovo do sada? Želiš detaljno da otkriješ trikove prodaje i postaneš vrhunski mag u prodaji? Nastavi sa čitanjem, na pravom si putu.

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2019-10-07

ISBN: 978-86-921111-0-5

Cena štampanog izdanja: 605.00 RSD

Broj strana: 94

Izdavač: Estimate Consulting

Ocene i komentari

User pic

sandra_draganic

5

29.08.2020

Odlicna knjiga

Ova knjiga prica o uspehu koji nije jednostavan al uz pomoc odredjenjih trikova i ciljeva mozete sve da ostvarite i upravo Dragan objasnjava sta je ono sto njega motivise da bude danas, sutra bolji prodavac i bolji otac i vodi vas kroz njegov put prodaje.

1

0