Mačka među golubovima Agata Kristi Kriminalistički

Mačka među golubovima

Agata Kristi

Agata Kristi Jednim prstom

5

399.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Slučajevi Herkula Poaroa.

Agata Kristi je najobjavljivanija autorka svih vremena. Jedino Biblija i Šekspirov opus premašuju ukupni tiraž njenih dela – prodato ih je milijardu na engleskom jeziku i još milijardu u prevodu na stotinu drugih jezika.
___________________________________________________________________

U elitnoj školi za devojčice ubistvo postaje deo nastavnog programa, a nepobedivi Poaro polazi u odlučni pohod da bi ubicu iz potaje izveo pred lice pravde.

Kasno jedne noći, dok je čitava škola duboko usnula, dve nastavnice polaze da ustanove izvor misteriozne svetlosti u sportskom paviljonu. Tamo, među štapovima za lakros, nalaze leš omražene nastavnice fiskulture. Neko joj je ispalio hitac pravo kroz srce.

Kad se „mačka“ dočepa još jednog „goluba“, u školi će zavladati haos. Pitomica škole Džulija Apdžon zna isuviše. Zna, takođe, da će bez pomoći Herkula Poaroa sama postati sledeća žrtva.

„Agata Kristi u vrhunskoj formi.“ New York Times 

Kategorije

Kriminalistički

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-3079-5

Cena štampanog izdanja: 799.00 RSD

Broj strana: 280

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Valahiru

5

06.09.2021

Mačka među golubovima

Agata nam ovde daje dosta likova, od kojih su svi do poslednjeg sumnjivi. Cela knjiga je prožeta misterijom, a radnja ne miruje. Dopada mi se Agatin stil pisanja, sa svakom knjigom sve više i više. Umešana je i politika, kao i mnoge obaveštajne službe. Odlično je držala pažnju i ponovo me iznenadila na kraju. Biću iskren, pogodio sam jednu sumnjivu ličnost i ono što se krilo iza nje, ali glavnog krivca nikada ne bih.

0

0