Osećam se loše zbog svog vrata

Nora Efron

0

349.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

„Nora Efron ima sjajnu sposobnost da zvuči kao vaša najbolja drugarica.“
– New York Times

Ima svakakvih knjiga za starije žene. One su, koliko mogu da primetim, pune optimizma i otrcanih fraza i beseda o tome kako je život prijatan nakon što se oslobodite svih dosadnih obaveza oko dece, menstruacije, i u nekim slučajevima, punog radnog vremena. Mislim da su te knjige potpuno beskorisne, baš kao što su i one koje sam nekad čitala o menopauzi. Zašto ljudi pišu knjige u kojima se kaže da je bolje biti stariji nego mlađi? Nije bolje.

Razoružavajućim tonom koji vam odmah postane blizak i podvuče se pod kožu, duhovito i sa dozom samoironije, Nora Efron beleži crtice o opsesivnom kuvanju, životu u velikom gradu i roditeljstvu. Iskreno, dirljivo i istinito, ova zbirka kolumni svedoči o tome da smo sve u istom sosu, gde god da živimo i čime god da se bavimo. Smejaćete se naglas i klimati glavom jer ćete se nesumnjivo prepoznati u ovim urnebesnim ispovestima žene koja savesno ispunjava sve svoje uloge – majke, pisca, ćerke, zakupca stana u koji je zaljubljena – i glasno nas podseća da nikada ne potcenjujemo svoju mladost i lepotu.

Od autorke scenarija za filmove Besani u SijetluKad je Hari sreo Sali i Oženih se vešticom, ova knjiga se od trenutka pojavljivanja momentalno našla na prvom mestu liste bestselera New York Timesa i postala nacionalni bestseler i omiljena knjiga čitateljkama širom sveta.

„Inteligentno podrugljivo i fantastično zabavno.“
– Washington Post Book World

„Žene koje imaju prvu boru na licu već će na osnovu naslova shvatiti o čemu je ovde reč.“
– Los Angeles Times

„Ovu knjigu uvek kupujem u dva primerka: prvi poklonim drugaricama za rođendan, a drugi da utvrde gradivo.“
– Doli Olderton

Kategorije

Publicistika

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2023-10-04

ISBN: 978-86-521-4741-0

Cena štampanog izdanja: 699.00 RSD

Broj strana: 144

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari