Priručnik za ratnika svetlosti Paulo Koeljo Zdravlje, sport i lepota

Priručnik za ratnika svetlosti

Paulo Koeljo

Paulo Koeljo Alhemičar

4

499.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Ratnik svetlosti je onaj ko je kadar da pronikne u čudo života, da se bori do kraja za nešto u šta veruje i najzad da začuje zvona koja bruje s dna mora…

Priručnik za ratnika svetlosti zamišljen je kao vodič uz roman Alhemičar. On sadrži jedinstvena uputstva kako da svaki čovek otkrije ratnika svetlosti u sebi, šta mu je uopšte potrebno da postane ratnik: da pre svega poštuje život, da ume da prihvati svaki neuspeh, da cilj njegove potrage bude ostvarenje sebe kao osobe kakva želi da bude.

U ovoj jednostavnoj i neponovljivoj knjizi čitalac će otkriti spoj istinske humanističke filozofije i hvalospeva čovekovom pregnuću. Dok se Koeljove čudesne parabole, mudre i poetske izreke, kao zasebne celine, smenjuju jedna za drugom kao kakvi savremeni psalmi, pisac nas poziva da svoj život usaglasimo sa svojim snovima, da prigrlimo neizvesnost i nepredvidljivost života kao neminovnost i ne ustuknemo pred izazovima sopstvene i neponovljive sudbine.

„Koeljova je poruka da smo svi umetničko delo, koje je u stalnom procesu stvaranja.“ People

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-1499-3

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 158

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

mitrovic.b

4

21.10.2023

.

Ratnik, međutim, nije zadužen da prosuđuje o snovima svojih bližnjih, i ne gubi vreme kritikujući tuđe odluke.Da bi verovao u svoj vlastiti put, nema potrebe da dokazuje kako je tuđi put pogrešan.

0

0