Priručnik za ratnika svetlosti – ilustrovano izdanje

Paulo Koeljo

Paulo Koeljo Alhemičar

0

499.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Ratnik svetlosti usredsređuje svoju pažnju na mala čuda svakodnevnog života.

Ako je u stanju da prepozna šta je lepo, to je zato što nosi lepotu u sebi – jer svet je ogledalo i svakom čoveku vraća odraz njegovog vlastitog lica.


Priručnik za ratnika svetlosti zamišljen je kao inspirativni vodič uz čuveni roman Alhemičar, i sadrži poruke koje se mogu čitati iznova i u svakoj situaciji, posebno kada je potrebno smoći snage za suočavanje sa svakodnevnim izazovima. On sadrži jedinstvena uputstva kako da svaki čovek otkrije u sebi ratnika svetlosti, koji mudro posmatra svet i događaje oko sebe, i ne gubeći veru pušta stvari da se prirodno slažu. Ratnik svetlosti se ponaša kao voda i provlači se između prepreka na koje nailazi, znajući da Vaseljena ispunjava najskrivenije želje. Stoga je oprezan kad ga obuzmu misli koje često prikrivaju osećanja kao što su krivica, strah, bes, nagon za samouništenjem. I umesto da ih izbegava, on od njih stvara saveznike da bi postigao svoje ciljeve.

U ovoj knjizi ratnik svetlosti govori o hrabrosti, pažnji, izborima koje treba donositi svakog dana, kao i odluci da se na život gleda hrabro, ali sa nadom i jednostavnošću.

„Paulo Koeljo je jedan od najvoljenijih pripovedača našeg vremena. Ova zbirka mudrih poruka oduševiće i vodiće sve tragače za životnom istinom.“
– London Times

„Vodič za dobar i ispunjen život.“
– Library Journal

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2023-11-10

ISBN: 978-86-521-5011-3

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 184

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari