Samo još malo

Simona Arnstet

Simona Arnstet Sve ili ništa

5

549.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Stela želi više od života, a ono što joj je potrebno nadohvat joj je ruke.

Stela je izgubila sve: verenika, dom i posao. I to u istom danu. Nakon noći pune očajavanja, sajber uhođenja bivšeg i mnogo, mnogo suza ne preostaje joj ništa drugo osim da ode iz Stokholma. Problem je što baš i nema kud, pa će se konačno obreti u Laholmu, malom mestu na jugu Švedske.

Stela se nada da će u trošnoj kolibi punoj uspomena pronaći mir i način da nastavi dalje. Umesto toga, devojka koja čuva svoje Lubutenove cipele kao da su joj kućni ljubimci i živi za firmiranu garderobu skrojenu po meri moraće da se izbori sa ludom kozom, mrzovoljnim tinejdžerima i prepotentnim ekološkim farmerom. Na selu je užasno! Mada priznaje da farmer ume dobro da se ljubi.

Velegradska devojka ubrzo se upliće u brojne nedaće meštana. A ona od života želi nešto više. Makar samo još malo. Može li Stela pronaći sebe u svetu kojem nikako ne pripada?

Ovaj roman ima sve: zanimljive sudbine junaka, beskompromisnu žensku hrabrost, seksi scene, suprotnosti koje se privlače, ozbiljnost s kojom se razmišlja o najdubljim emocijama.

„Simona Arnstet je rođena da piše romantične priče. Izvanredno je opisala istinsku privlačnost između dvoje ljudi. Nije nam dovoljno Samo još malo, već još mnogo ovakvih ljubavnih priča.“
– Lottens Bokblogg

„ZALJUBLJENA sam u romane Simone Arnstet.“
– Marijana Kiz

„Romantika, iščekivanje i humor u ovom romanu idu ruku pod ruku sa vrućim ljubavnim scenama.“
– Familie Journalen

Kategorije

Ljubavni Čiklit

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2021-12-30

ISBN: 978-86-521-4356-6

Cena štampanog izdanja: 1099.00 RSD

Broj strana: 400

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

milenkon8099

5

04.12.2023

Samo jos malo

Odlican!

0

0