Sve ili ništa Simona Arnstet Ljubavni Čiklit

Sve ili ništa

Simona Arnstet

Simona Arnstet Sve ili ništa

4.5

499.50 RSD

Opis knjige

Autorka No.1 bestselera u Švedskoj.

Leksija bi da otkrije ljubav a da pritom ne izgubi pamet.

Zabavan roman o modernim ženama, vreloj strasti i nemogućim telesnim idealima.

Leksija Vikander je kopirajter u jednoj reklamnoj agenciji i voli svoj posao. Ipak, ne uklapa se baš sasvim u radno okruženje. U reklamnom svetu sve žene su vitke i opsednute kalorijama – sve osim nje. Uz to, na poslu je napeto: agenciju je preuzeo novi vlasnik i kruže glasine da će mnogi dobiti otkaz.

Da bi se oraspoložila, Leksija odlazi u bar. Odavno je odmakla od prvog pića ali, na njeno razočaranje, i dalje niko ne flertuje s njom. Iznenada, pored nje seda on – najzgodniji muškarac na svetu.
Adam Nilund je neotesani mangup iz predgrađa koji je postao direktor. Poznat kao čovek čvrste ruke, stigao je u Stokholm da bi unapredio poslovanje tek kupljene reklamne agencije. Usredsređen je samo na rad. Svratio je do bara da se opusti, a onda mu je žena koja sedi za šankom privukla pažnju. U stvari, privlači ga u svakom smislu. Sve dok ga pijana ne poljubi, pa mu se potom ispovraća na cipele.

U ponedeljak ujutru ponovo se sreću. Leksija i njen novi šef, Adam.

„Zbivanja su vrela, a zaplet zgusnut. Majstorski ljubavni roman i više od toga. Simona Arnstet smelo vlada žanrom.“
– Skånska Dagbladet

„Romani Simone Arnstet govore o jakim ženama koje same odlučuju kako će živeti.“
– Dala˗Demokraten

„Njene moderne junakinje su preduzimljive i u karijeri i u seksualnom životu. Simona Arnstet je predvodnica novog romantičnog švedskog talasa.“
– Sydsvenskan 

Kategorije

Ljubavni Čiklit

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2021-08-05

ISBN: 978-86-521-4178-4

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 400

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

maja990.pa3547

5

12.01.2022

Medj' snom i medj' javom

Odlična za opuštanje, razbibrigu i uživanje, prava bajka sa srećnim krajem. Spoj nespojivog, prelepe i nesigurne "bucke" i neodoljivo zgodno-nezgodnog direktora. Odlična knjiga za dizanje samosvesti o telu i debljini, spoznaja nas samih i vrednovanje sopstvenih kvaliteta. Preporuka :)

0

0

User pic

natasa.markoviceva6005

4

27.09.2021

Kad film "Can You Keep a Secret" sretne seriju "Younger"

Savremena, zanimljiva romansa koja podseća na miks dva filmska ostvarenja navedena u naslovu.Pored ljubavi, čitala sam mnogo o body positivity pokretu/trendu, o ženskoj (ne)solidarnosti, o zavisti, samokritici, ali i hrabrosti. Divan roman za lazy weekend, a i za malo samorefleksije.

0

0

User pic

rajna853803

4

15.08.2021

Knjiga za odmor

Opustena,smešna,za razbibrigu prica..Uživala sam u dogodovštinama Leksije i Adama,malo mi je možda na kraju sve bilo sladunjavo ali nije mi puno smetalo.

0

0