Tajanstveni događaj u Stajlsu Agata Kristi Kriminalistički

Tajanstveni događaj u Stajlsu

Agata Kristi

Agata Kristi Jednim prstom

4

399.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Prvi roman o Herkulu Poarou.

Ovo je knjiga Agate Kristi od koje je sve počelo – majstorski način da se upoznamo s njenim vrhunskim detektivom Herkulom Poaroom i njegovim legendarnim sposobnostima razrešavanja zločina. U ovom izdanju predstavljamo vam Tajanstveni događaj u Stajlsu s prethodno izostavljanim poglavljem i uz komentar Džona Karena, izuzetnog poznavaoca dela Agate Kristi.

Ko je otrovao bogatu Emili Ingltorp i kako je ubica uspeo da uđe u njenu sobu zaključanu iznutra i da otuda neopažen umakne? Osumnjičenih ne manjka u otmenoj staroj kući Stajls kort – od muža s kojim se otrovana dama nedavno venčala i koji joj je u svemu ugađao, preko njene dvojice pastoraka, njene odlučne družbenice i poverenice, pa do lepuškaste štićenice koja radi u bolničkom dispanzeru. Na pozornicu prvi put stupa nezaboravni belgijski detektiv da na svoj neprevaziđeni način povede istragu o tajanstvenom slučaju.

„Kad čitate savršene zaplete Agate Kristi, osećate se kao da grizete sočnu jabuku: zadovoljstvo je čisto, sveže i potpuno.“ Tana Frenč, autorka bestselera U šumi, Sličnost i Kobno mesto 

Kategorije

Kriminalistički

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-1649-2

Cena štampanog izdanja: 799.00 RSD

Broj strana: 256

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Ana Tomova

4

01.04.2021

Klasika misterija

Odlican uvod u jednom od najboljih detektivskih serijala.

0

0