Pariska škola šarma Džejmi Ket Kolan Zdravlje, sport i lepota

Pariska škola šarma

Džejmi Ket Kolan

Džejmi Ket Kolan Pariska škola šarma

0

449.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Francuske tajne za negovanje ljubavi, radosti i onog posebnog je ne sais quoi.

Pariska škola šarma nova je knjiga Džejmi Ket Kolan, poznate po naslovima Francuskinje ne spavaju same, Francuskinje i sreća i Francuskinje, ola-la!

Džejmi nas ovog puta ljupko podučava kako da postanemo šarmantne kao Francuskinje, usavršimo umeće flertovanja, privučemo romantiku u život, budimo čežnju i strast i osvajamo muška srca. Međutim, ne zadržava se samo na tome. Ona nam mami osmehe primerima iz života svojih prijateljica i poznanica, dočarava vrevu pariskih bulevara, upoznaje nas s neophodnim veštinama u igri zavođenja, prenosi miris svežeg francuskog bageta, ukus francuskih vina, kremastu raskoš eklera i čak deli nekoliko odličnih recepata.

Njen novi priručnik nas vodi kaldrmisanim pariskim ulicama, upoznaje nas sa skrivenim draguljima Grada svetlosti i daje odlične predloge za upoznavanje muškaraca na zanimljivim mestima. Pored toga što objašnjava kako da upecamo muškarca, Džejmi nam otkriva oprobane tajne Francuskinja kako da tog muškarca i zadržimo, kako da održimo radoznalost, vatru i igru u dugoj vezi i braku. Ukratko, Pariska škola šarma je neodoljiva knjiga o tome kako da istinski usvojimo joie de vivre i postanemo zaista neodoljive. 

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-3175-4

Cena štampanog izdanja: 899.00 RSD

Broj strana: 207

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari